понедельник, 10 октября 2011 г.

«Україна Майбутнього» взяла участь у круглому столі на тему «Справедливість - вище закону. Чи можливо це в Україні?»

У п’ятницю, 7 жовтня партія «Україна Майбутнього» взяла участь у круглому столі на тему «Справедливість - вище закону. Чи можливо це в Україні?», що відбувся у Донецьку. На заході, що був присвячений судовій реформі в Україні, діяльності правоохоронних органів, а також методам і формам впливу суспільства на ці процеси, виступав заступник голови Донецької обласної організації політичної партії «Україна Майбутнього» Сергій Анікушин.
«Українська правоохоронна система потребує системних змін» - зазначив він у своїй промові – «Без тотальної перебудови усієї системи, ми ніколи не зможемо подолати корупцію та безлад у неї. Існуюча система буде завжди тільки копіювати сама себе. Їй потрібні радикальні реформи та нові люди.»



У заході також брали участь: громадський активіст Олександр Ружанський (м. Харків), юрист Микола Бірюк (м. Київ), голова гільдії економістів Андрій Новак (м. Київ), громадський діяч і автор численних публікацій в «Українській правді» Петро Камінь (м. Новоград - Волинський), політолог Станіслав Федорчук (м. Донецьк), та письменник і громадський діяч Павло Бондаренко (м. Луганськ).

Комментариев нет:

Отправить комментарий