четверг, 26 мая 2011 г.

Партия "УМ" направляет запрос в СБУ по поводу деятельности ОО "Русь" в Донецке


                                               Начальнику Управління служби безпеки України
                                                                                               в Донецькій області
                                                                                Боброву Миколі Євгеновичу

                                                                Донецька обласна організація політичної партії
                                                                                                       «Україна Майбутнього»
                                   



















ЗАЯВА
В ході виконання статутної діяльності, зокрема дослідження методів роботи громадських організацій в Донецькій області, до нас потрапив документ під назвою «Інформація про результати діяльності громадської організації «Російський культурний центр Донецької області «РУСЬ» за період з 01.12.2006 року по 01.01.2011 року.» (додається).
Згідно зазначеного документа ця громадська організація ставить перед собою завдання «сприяння реалізації в Україні російських урядових програм допомоги російським співвітчизникам.»
Згідно програми роботи із співвітчизниками закордоном на 2002-2011 роки затвердженої розпорядженням Уряду Російської Федерації від 10 листопада 2008 р. № 1646-р (http://government.ru/gov/results/1160) виконавцями даної програми є органи держаної влади та управління Російської Федерації.
Таким чином, законність діяльності на території України громадської організації «Російський культурний центр Донецької області «РУСЬ» щодо сприяння реалізації в Україні російських урядових програм допомоги російським співвітчизникам викликає сумніви.
Донецька обласна організація політичної партії «Україна Майбутнього» висловлює занепокоєність створенню загроз національним інтересам і національній безпеці України та можливим спробам втручання у внутрішні справи України з боку інших держав
З огляду на вищевикладене, прошу провести перевірку дотримання законодавства у сфері національної безпеки громадською організацією «Російський культурний центр Донецької області «РУСЬ».
Відповідь на дану заяву прошу надати у згідно Закону України «Про звернення громадян».

Додаток: «Інформація про результати діяльності громадської організації «Російський культурний центр Донецької області «РУСЬ» за період з 01.12.2006 року по 01.01.2011 року.»
26 травня 2011 року.
Голова Донецької обласної організації
політичної партії «Україна Майбутнього» _______________ Мацука О. В.


Комментариев нет:

Отправить комментарий